Fairsyvers langs de weg

Zaanstreek

Woon je in de regio Zaanstreek in Noord-Holland en wil je meer lokaal verse boodschappen doen? Het kan met Fairsy! Minder naar de supermarkt en meer lokaal, vers en gezond kopen, direct bij de boer, kweker of tuinder. Ontdek hier de leukste kraampjes en winkels op het platteland.In Zaanstreek staan diverse boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg. Fiets langs locale verkooppunten voor verse eieren, groente, biologisch fruit, zuivel direct van de boer en bijvoorbeeld bloemen. Niet alleen is het leuker dan een bezoekje aan de supermarkt, het is gezonder (zowel het eten als een rondje fietsen) en we steunen de lokale boeren en kwekers!

Tip ons

Fairsy verzamelt stalletjes, kraampjes en boerderijwinkels in heel Nederland. Regelmatig stappen wij op de fiets om nieuwe stalletjes langs de weg te spotten. Maar, daar kunnen we hulp bij gebruiken... heb je zelf een stalletje gespot in Zaanstreek of een andere plek in Noord-Holland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Blijf op de hoogte van vers nieuws uit de Zaanstreek

Wil je op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en populaire boerderijwinkels in de Zaanstreek en elders in Noord-Holland? Volg vers nieuws uit de buurt dan op social media, via Fairsy Noord-Holland Facebook

bedrijfsfoto

Rijperweg 4, 1154 PN, Uitdam, Noord Holland

Johan en Liesbeth Lammes uit Uitdaam hebben een heerlijk lamsvlees rechtstreeks van de boer. Denk aan lamsgehakt, lamslapjes, lamskotelet... ook een half of heel lam is hier te koop!

Producten

vlees

bedrijfsfoto

Zuideinde 260, 1551 EP, Westzaan, Noord Holland

De Westzaanse Zuivelboerderij is gelegen in het prachtige dorpje Westzaan in de Zaanstreek (Noord-Holland). Hier verkopen ze zelfgemaakte zuivelproducten: melk, karnemelk, yoghurt, kwark, boter en nog veel meer. Ook verkopen ze andere producten van de boerderij. Vers, gezond en fair!

Producten

zuivel, melk, yoghurt, kwark

bedrijfsfoto

Groenedijk 4, 1566 NV, Assendelft, Noord Holland

Bij White Ranch kunt u voor allerlei boerderijproducten terecht. Van zuivel, groente, fruit tot verse eieren. Kom langs bij de White Ranch in Zaanstreek en koop uw boodschappen vers van het land.

Producten

zuivel, groente, fruit, eieren

bedrijfsfoto

Zeedijk 5, 1566 ND, Assendelft, Noord Holland

Melkveehouderij Geko is het melkveebedrijf van Alex en Iris Dijkzeul uit Assendelft. Hier koopt u verse zuivelproducten van gezonde dieren. Kwaliteit en een eerlijke melkprijs staat hier centraal. Ook andere producten zoals vlees te koop.

Producten

vlees, zuivel