Fairsyvers langs de weg

Noord Holland

Ook in Noord-Holland zijn talloze stalletjes langs de weg en boerderijkraampjes te vinden in en rondom dorpswegen. Of je nu verse tomaten, courgettes, druiven, eieren of honing zoekt. Speur niet langer naar deze leuke stalletjes, boerderijwinkeltjes en kwekers langs de weg. Wij hebben vrijwel alle aanbieders rond Amsterdam, Alkmaar, Het Gooi, Den Helder en andere steden voor jou op een rij gezet. Zoek niet langer naar verse producten in de buurt. Maak bijvoorbeeld een mooie fietsroute langs kraampjes in Noord-Holland.

Heeft u een leuk kraampje langs de weg gespot in West-Friesland, de Beemster, Zaanstreek of op Texel? Stuur uw tip met foto en adres dan naar ons toe. Wij plaatsen stalletjes langs de weg gratis op deze Noord-Holland pagina.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Noord-Holland? Volg Fairsy Noord-Holland op: Facebook

bedrijfsfoto

Lutkemeerweg 262, 1067 TH, Amsterdam, Noord Holland

Lekkere aardappelen, groenten, fruit en verse kaas koopt u bij De Boterbloem in Amsterdam. Diverse soorten biologische groenten zijn hier bij de Boterbloem verkrijgbaar: bieten, verschillende koolsoorten, courgette, sperziebonen, prei en knoflook.

Producten

groente, biologisch, fruit, aardappelen

bedrijfsfoto

Vuurtorenweg 127, 1795 LL, De Cocksdorp, Noord Holland

Op één van de mooiste plekjes van Texel ligt Kaasboerderij De Duinen. Heerlijke boerenkaas en diverse kruidenkazen zoals: komijn fenegriek en brandnetel.

Producten

kaas

bedrijfsfoto

Veilingweg 5, , Bovenkarspel, Noord Holland

Cor heeft vers gerookte paling, zalm en makreel te koop.

Producten

vis

bedrijfsfoto

Dergmeerweg 30, 1749 VA, Warmenhuizen, Noord Holland

"Van origine een aspergekwekerij, maar tegenwoordig veel meer! Familiebedrijf By Broersen heeft asperges, zelf geteelde aardbeien en andere versproducten uit de boerderijwinkel.Ook kunt u naar de zelfpluktuin voor vele soorten fruit en snijbloemen."

Producten

groente, fruit, asperges, snijbloemen, aardbeien

bedrijfsfoto

Jan vd Heydenstr. 1, 3284 WB, Zuid-Beijerland, Noord Holland

Al generaties lang halen ze de beste aardappelen uit de Nederlands bodem. Bij De Aardappelstal krijg u verse aardappelen, direct van de boer en met liefde geteeld!

Producten

aardappelen

bedrijfsfoto

Rijperweg 4, 1154 PN, Uitdam, Noord Holland

Johan en Liesbeth Lammes uit Uitdaam hebben een heerlijk lamsvlees rechtstreeks van de boer. Denk aan lamsgehakt, lamslapjes, lamskotelet... ook een half of heel lam is hier te koop!

Producten

vlees

bedrijfsfoto

Aalsmeerderweg 265, 1432 CN, Aalsmeer, Noord Holland

OostOogst verkoopt verse groenten direct vanaf de kwekerij. De groenten worden in de kas en buiten in volle grond onbespoten geteeld. Dit zorgt voor verse, smaakvolle seizoensgroenten, die wij aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Ook zomerhoning en rozen verkrijgbaar.

Producten

groente, biologisch

bedrijfsfoto

Stationsweg 41, 1815 CB, Alkmaar, Noord Holland

Buurderij Almaar verkoopt heerlijke versproducten uit de regio. Onder andere fruit, groenten, kruiden, paddenstoelen, vlees en zuivelproducten (eieren en meer).

Producten

zuivel, vlees, eieren, kruiden, groente, fruit, paddestoelen, biologisch

bedrijfsfoto

Nieuwe Meerlaan 4, 1182 DB, Amstelveen, Noord Holland

Bij Geitenboerderij Ridammerhoeve werken ze biologisch-dynamisch. Van eigen geiten maken ze diverse producten. In de boerderijwinkel vindt u rauwe geitenmelk, geitenkaas, karnemelk, boter, yoghurt/kwark, verse geitenkaas, feta en ijs!

Producten

kaas, melk, geitenkaas, kwark, biologisch, yoghurt, ijs

bedrijfsfoto

Havenkade 1, 1779 GT, Den Helder, Noord Holland

Bent u een visliefhebber? En kan de vis u niet vers genoeg zijn? Kom dan naar de ZeeVerse Vismarkt in Den Oever. De vis van ZeeVerse Vismarkt is iedere zaterdagochtend van 8.30 - 12.00 uur te koop in de marktkraam.

Producten

vis

bedrijfsfoto

Drechtdijk 90, 1424 RJ, De Kwakel, Noord Holland

Bij zuivelboerderij VrouwenAkker verkopen ze ambachtelijke zuivelproducten van de eigen boerderij. Een greep uit het assortiment: boerenkaas, kruidenkaas, melk, yoghurt, vla, kwark en zuivelmanden. Allemaal biologisch!

Producten

kaas, melk, yoghurt, kwark, vla

bedrijfsfoto

Tiendweg 4, 4225 PN, Noordeloos, Noord Holland

Hier zijn ze altijd op zoek naar een gezonde balans tussen dier, natuur en milieu.

Producten

biologisch, vlees, honing

bedrijfsfoto

Zuideinde 260, 1551 EP, Westzaan, Noord Holland

De Westzaanse Zuivelboerderij is gelegen in het prachtige dorpje Westzaan in de Zaanstreek (Noord-Holland). Hier verkopen ze zelfgemaakte zuivelproducten: melk, karnemelk, yoghurt, kwark, boter en nog veel meer. Ook verkopen ze andere producten van de boerderij. Vers, gezond en fair!

Producten

zuivel, melk, yoghurt, kwark

bedrijfsfoto

Groenedijk 4, 1566 NV, Assendelft, Noord Holland

Bij White Ranch kunt u voor allerlei boerderijproducten terecht. Van zuivel, groente, fruit tot verse eieren. Kom langs bij de White Ranch in Zaanstreek en koop uw boodschappen vers van het land.

Producten

zuivel, groente, fruit, eieren

bedrijfsfoto

Zeedijk 5, 1566 ND, Assendelft, Noord Holland

Melkveehouderij Geko is het melkveebedrijf van Alex en Iris Dijkzeul uit Assendelft. Hier koopt u verse zuivelproducten van gezonde dieren. Kwaliteit en een eerlijke melkprijs staat hier centraal. Ook andere producten zoals vlees te koop.

Producten

vlees, zuivel

bedrijfsfoto

Weesperbinnenweg 7-9, 1398 PC, Muiden, Noord Holland

In 2009 zijn André van der Galiën en Marijke Schwirtz om van MiniRondeel een zorgboerderij te maken. Met 250 kippen zijn er genoeg eieren te verkrijgen!

Producten

eieren

bedrijfsfoto

Laan van Einde Gooi 6, 1213 WD, Hilversum, Noord Holland

Op het landgoed Einde gooi bevindt zich de familie Van der Woude. In dit natuurgebied hebben zij een boerderij en hun land. Hier koopt u vers rundvlees. Ook diverse vleespakketten verkrijgbaar.

Producten

rundvlees, vlees

bedrijfsfoto

Egelshoek 4, 1213 RC, Hilversum, Noord Holland

Bij boerderij Vrede 't Best staat op de hoek een stalletje langs de weg. In dit stalletje zijn dagelijks verse eieren te koop. Het stalletje wordt doordeweeks en op zaterdag dagelijks bijgevuld met verse eieren.

Producten

eieren

bedrijfsfoto

Huigsloterdijk 65, 2156 LG, Weteringbrug, Noord Holland

Onder het motto 'Je moet niet iets van ver weg willen halen, als het ook dichtbij geproduceerd wordt' verkoopt Van Dorp rechtstreeks aan de klant. Ze staan bekend om hun heerlijke geitenkaas. De kaas is in verschillende vormen te koop. Denk aan spread, geitenkaasbolletjes, bruschetta, geitenkaasblokjes... Lees verder

Producten

kaas, geitenkaas

bedrijfsfoto

Rijnlanderweg 1166, 2153 KC, Nieuw Vennep, Noord Holland

Kaasboerderij van Wees is echt een omrij-adresje in Haarlemmermeer! De lekkerste melk, yoghurt, boter, kaas en eieren koop je natuurlijk direct van de kaasboerderij op de Rijnlanderweg! Kees en Ellie van Wees maken al jaren op ambachtelijke wijzen de lekkerste kazen. Maar ook de melk, karnemelk en yoghurt... Lees verder

Producten

melk, yoghurt, kaas, eieren,

bedrijfsfoto

Spieringweg 1131A, 2136 LP, Zwaanshoek, Noord Holland

Op zoek naar verse honing? Joke Hoogendoorn is sinds 2017 imker in Zwaanshoek en maakt zelf honing. In de maanden juni, juli en augustus is de honing op zaterdag van 13.00 - 15.00 uur te koop. Pinnen is mogelijk!

Producten

honing