vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

Boerderijparadijs

Starfiets route
Wat kunt u hier niet kopen zouden we bijna zeggen! Van biologisch vlees tot scharreleieren uit de konijnweide en diverse groente en fruit uit eigen moestuin en kas. In het seizoen ook Hollandse Aardbeien te koop (in de zomer) en tevens diverse jams en sappen kunt u hier vers halen. Ook als u op zoekt bent naar een cadeaupakket vindt u hier sierlijke sets met verse producten. Ontdek nu onze boerderijwinkel, agrarische kwekerij en leghennen uit Barneveld!
Adres:
Bielderweg 1, 3772 VM Barneveld, Gelderland
Opening:
"OPENINGSTIJDEN WINKELMaandag 10:00 - 16:00Dinsdag 10:00 - 16:00Woensdag 10:00 - 16:00Donderdag 10:00 - 16:00Vrijdag 10:00 - 16:00Zaterdag 10:00 - 12:30Zondag Gesloten"
Dit is mijn kraampje

Bericht

19 mei 2022
Komende tijd zullen een aantal collega's zich voorstellen zodat jullie een idee krijgen wie er allemaal bij ons werken. De aftrap is aan Michelle! ============================ Hoi, ik ben Michelle Moree. Ik ben werkzaam als eerste aanspreekpunt kind & jeugd op de boerderij. Dit houdt in dat ik alles rondom de kinderen en de jongeren regel. Van aanmelding tot communicatie etc. Hiernaast zit ik samen met collega's Ellen, Hanneke en Lia in het kwaliteitsteam. We bespreken verschillende zaken die te maken hebben met de kwaliteit van de boerderij. Het leuke aan mijn werk is de afwisseling. Het ene moment begeleid ik kinderen en het andere moment ben ik op het kantoor aan het werk. Zie ik je snel een keer op de boerderij?

Bericht

18 mei 2022
Zodra je de landweg in draait richting de boerderij, rijd je de rust tegemoet! Je rijd langs de koeienweide en dan kom je bij onze ruime parkeer gelegenheid. Dit kijkje achter de schermen is mogelijk gemaakt door een van onze deelnemers die dol is op fotograferen!

Bericht

17 mei 2022
LET OP: De Kallenbroekerweg is afgesloten maar wél gewoon toegankelijk voor bezoekers van 't Paradijs. Helaas geeft de navigatie van Google de route nu verkeerd aan dus gebruik voor de navigatie even de Otelaarseweg. Eenmaal op deze weg ga je aan het einde, op de T-splitsing, rechtsaf en rijdt je tegen de afzetting aan. Daar staat een verkeersregelaar en bij hem of haar kun je aangeven dat je voor 't Paradijs komt. Vervolgens vind je vlak na de scherpe bocht naar rechts de in… Meer weergeven

Ervaringen, Hoe was uw bezoek?

StarStarStarStarStar

In de buurt van Boerderijparadijs

foto

Authentieke boerderijproducten zoals aardappelen, allerlei soorten jonge tot oude... Lees verder

Producten:
honing, aardappelen, groente, fruit, kaas, eieren, uien, scharreleieren
Adres:
Schoonhorsterweg 11, 3772 TJ Barneveld, Gelderland
Starfiets route

Adresje voor verse scharreleieren

Producten:
scharreleieren, eieren
Adres:
Briellaerdseweg 25, 3772 TM Barneveld, Gelderland
Starfiets route

Eieren en tokkelroom kopen bij Fa. van Geresteijn

Producten:
eieren
Adres:
Achterveldseweg 16, 3772 NB Barneveld, Gelderland
Starfiets route