Westerwolde

Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in het Westerwolde in Groningen! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Westerwolde heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een zonnige middag en haal hier uw verse weekboodschappen. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers in Groningen

Over Fairsy

Laten we terug gaan in de tijd. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Westerwolde of een andere plek in Groningen of Nederland?  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Groningen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Groningen?
Volg ons op:

⊱────────────────── ⊰

Brouwerij Westerwolde

Brouwerij Westerwolde heet u welkom op zaterdag om de brouwerij te bezichtigen en heerlijke speciaalbieren te kopen. Van frisse zomerbieren, bockbier tot aan een heerlijke tripel. 

Gemaakt op Groningse bodem!

Openingstijden
Zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Adres
Burgermeester Buiskoolweg 35 
9541XM Vlagtwedde

⊱────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten