Zaanstreek

Woont u in de regio Zaanstreek in Noord-Holland en wilt u lokaal boodschappen doen? Het kan! Minder naar de supermarkt en meer lokaal, vers en gezond kopen, direct bij de boer, kweker of tuinder.

In Zaanstreek staan diverse boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg. Hier kunt u op een zonnige zaterdag langsfietsen en verse eieren, groente, fruit, zuivel en bijvoorbeeld bloemen of planten halen. Niet alleen is het leuker dan een bezoekje aan de supermarkt, het is gezonder (zowel het eten als een rondje fietsen) en we steunen de lokale boeren en kwekers! 

Fairsy verzamelt stalletjes, kraampjes en boerderijwinkels in heel Nederland. Regelmatig stappen wij op de fiets om nieuwe stalletjes langs de weg te spotten. Maar, daar kunnen we hulp bij gebruiken... heb je zelf een stalletje gespot in Zaanstreek of een andere plek in Noord-Holland?  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Noord-Holland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Zuid-Holland? 

Volg ons op:

⊱ ────────────────── ⊰

Westzaanse zuivelboerderij

De Westzaanse Zuivelboerderij is gelegen in het prachtige dorpje Westzaan in de Zaanstreek (Noord-Holland). Hier verkopen ze zelfgemaakte zuivelproducten: melk, karnemelk, yoghurt, kwark, boter en nog veel meer. Ook verkopen ze andere producten van de boerderij. Vers, gezond en fair!
Openingstijden
Van maandag tot en met donderdag is de winkel open als de eigenaren thuis zijn, dat is eigenlijk bijna altijd. Op vrijdag en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Adres
Zuideinde 260 1551 EP Westzaan⊱ ────────────────── ⊰

White Ranch


Bij White Ranch kunt u voor allerlei boerderijproducten terecht. Van zuivel, groente, fruit tot verse eieren. Kom langs bij de White Ranch in Zaanstreek en koop uw boodschappen vers van het land.
Openingstijden
Niet bekend.

Adres
Groenedijk 4 1566 NV Assendelft

⊱ ────────────────── ⊰

Melkveehouderij Geko


Melkveehouderij Geko is het melkveebedrijf van Alex en Iris Dijkzeul uit Assendelft. Hier koopt u verse zuivelproducten van gezonde dieren. Kwaliteit en een eerlijke melkprijs staat hier centraal. Ook andere producten zoals vlees te koop.
Openingstijden
Maaandag t/m vrijdag van 8.00 - 19.30 uur.

Adres
Zeedijk 5 
1566 ND Assendelft
⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten