Zuid-Limburg

Lokaal uw boodschappen doen in Zuid-Limburg? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in Zuid-Limburg in kaart! Shop lokaal, lekker, gezond en fair!

In Zuid-Limburg vindt u op mooie fietsroutes diverse stalletjes of 'honesty boxes', zoals ze dat in Engeland zo mooi noemen. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen die u kunt kopen. U doet vervolgens geld in een bakje of brievenbus en kunt weer verder! In Zuid-Limburg vindt u onder andere eieren, groente, verse eieren en zuivelproducten. 

Fairsy wil lokaal kopen en eten weer het 'nieuwe normaal' maken. Niet bij de supermarkt, maar bij de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio's om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een stalletje gespot langs de weg in Zuid-Limburg of een andere plek in Limburg? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook stalletjes langs de weg in andere delen van Limburg.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Limburg? 

Volg Fairsy Limburg op:
Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Adriaan de Smaakmaker

Bij Adriaan de Smaakmaker vindt u ambachtelijk geproduceerde mosterd, jams, chutneys, dressings, azijnen, mayonaise en meer. Het fruit waarmee wij werken komt van lokale producenten en is voor een groot deel biologisch en/of onbespoten. Onze rode wiemelkesjam en Maastrichtse kruidenmosterd hebben inmiddels al ver buiten Maastricht naam gemaakt.
Openingstijden
Di t/m Vrij: 10.00 – 18.00 uur Za: 10.00 - 17.00 uur

Adres
St. Pieterstraat 36 
6211 JN Maastricht


⊱ ────────────────── ⊰

Pura Loca

Een uitgebreid assortiment streekproducten uit de buurt. Lokaal, duurzaam en biologisch staat bij PuraLoca centraal. Neem een kijkje in de winkel!
Openingstijden
Nog niet bekend.

Adres
Heerderweg 58 C 6224 LH Maastricht
Website: www.puraloca.nl


⊱ ────────────────── ⊰

Aspergeboerderij Familie Van den Goor

In de prachtige natuur van de Limburgse gemeente Echt-Susteren liggen ook de aspergevelden van familie van den Goor. Zelf gekweekt en direct uit de grond in de boerderijwinkel. Haal hier uw verse asperges.
Openingstijden
Tijdens het aspergeseizoen zijn wij dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00.

Er staat ook een 24/7 versautomaat - Donckerstraat 30 Maria-Hoop (bij Posterholt).

Adres
Rijksweg Zuid 92A Slek-Echt


⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten